söndag 11 augusti 2013

Med flyt och strategier

Med en tupplur runt mellis och god mat i magen vågade jag mej iväg till stora Coop för att handla. Kylskåpet ekade tomt. 

Hade otroligt nog tur med parkeringen, alldeles framför affären och det var väldigt lite folk. Musik i öronen för att själv välja brus. Lugnt och metodiskt valde jag att följa lappen (som mannen skrivit med affären som förlaga) till punkt och pricka - tog mej från punkt A till B och inga utsvävningar där emellan. 

Då höften började värka svalde jag pinsamhetskänslorna och satte mej i stolen framför akvariet som finns mitt i affären - och lät kroppen få lite vila en minut innan jag fortsatte. Tittade medvetet ner i golvet hela tiden då jag tog mej mellan varorna - skyddade mej för onödiga intryck. En sak i taget - och sen vek jag lappen för varje vara jag stoppade ner i korgen - för att slippa behöva leta var jag var hela tiden. 

En tom kassa! - ännu mera tur. Jag slapp stå i kö! Men folk bakom - andas! Stresskänslan kröp på då jag hade mycket varor och packa ner och jag såg folk vänta. En sak i taget - andas emellan - de får vänta! 

Körde den smidiga, lättrullade två-korgsvagnen ända fram till bilen - vid detta laget linkade jag fram och höften protesterade - men huvudet var fortfarande med mej. Tunga kassar in i bilen. Hemma möter maken upp och bär in kassarna och kör bort bilen. 

Jag dimper ner i soffan alldeles slut trots att Coop var ovanlig snällt mot mej idag - allt gick min väg - och jag använde alla strategier! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag flyttar!

Processen har pågått ett tag - men nu flyttar jag bloggen! Välkommen till  https://livetsbilderblog.wordpress.com Den här bloggen komme...