söndag 13 april 2014

Miljöombyte

Några dagars bloggpaus från mig. 

                      

Några fantastiska dagar i stugan ligger bakom. 

Jag funderar på vad som gör det så fantastiskt - för jag får varken mindre ont eller blir piggare i stugan, snarare tvärtom. 

Det är några saker som är skillnad, bland annat miljön som är så otroligt vacker och gör mig lycklig ända in i själen. Sen tycker jag om enkelheten - elda, bo litet och ha ett begränsat utbud av aktiviteter att välja på för alla åldrar. Jag känner mig också mindre isolerad och begränsad, eftersom i stan finns allt och jag har egentligen allt att välja på - men jag kan inte och det gör att jag har en större känsla av begränsning än ute i "bushen" där alla har aplångt till affären typ. 

Sen är jag ju begränsad i stugan också - men jag kan sitta i vardagsrummet och titta på havet om jag inte orkar gå ut - det är en viss skillnad mot att sitta i förorten och titta på betongen. 

4 kommentarer:

 1. Det är väl mindre kravfyllt kan jag tänka mig. Ha det så skönt i stugan! Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, mindre kravfyllt - och en massa saker man måste sortera bort...och tyvärr göra då man kommer hem igen. Men, det är väldigt skönt att leva i enkelheten, för stunden.
   Kram!

   Radera
 2. Jag tänker direkt på tystnaden och att den borde göra att du blir mindre trött? Nu vet jag inte om ni har el i stugan, men oavsett det blir det ju en helt annan bakgrundstystnad än i stan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, det är bra mycket tystare här i stan - det är skönt! Som sagt är jag inte mindre trött här - men jag tror att det vackra och att vara mitt i naturen gör mig lyckligare, då kan man glömma smärta och trötthet stundvis i alla fall!

   Radera

Jag flyttar!

Processen har pågått ett tag - men nu flyttar jag bloggen! Välkommen till  https://livetsbilderblog.wordpress.com Den här bloggen komme...