fredag 1 augusti 2014

Baksidan

Trött så trött - erbarmligt trött. 

Sur och irriterad - vill bara vara själv. Orkar inte interagera och socialisera. 

Besök kostar enormt med energi, även om det är människor man älskar som hälsar på och man gör roliga saker tillsammans. Trots att det inte finns varken konflikter eller en enda meningsskiljaktighet. Men vad spelar det för roll då min kropp bara skriker efter tystnad och ensamhet - då jag är gråtfärdig av utmattning. 

14 kommentarer:

 1. Kram till dig! Jag hoppas du får den tid och tystnad du behöver nu.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, så här lite i efterhand. Insåg ju att förmodligen är de nya övningarna den största boven - som i din tur gjorde mig mer känslig för intryck och överbelastning.
   Kram!

   Radera
 2. Viktigt att lyssna på kroppen, när man känner av symtomen över att bara vilja vara själv. Då måste man få vara det, för att få möjlighet att ladda batterierna för kommande dagar.
  Känner igen mig i viss del av det du skriver.

  Ha en fin lördag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja att lyssna på kroppen är väldigt viktigt...jag gör så gott jag kan! Det är tråkigt att behöva backa men nödvändigt för att vända ett bakslag!

   Radera
 3. Det där är en svår grej att förstå, framför allt för andra men även för mig själv. Hur något positivt, oavsett vad, kan dra så mycket energi att en blir alldeles slut efteråt. Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, då brukar jag tänka att oavsett om en resa går mot ett roligt mål så kommer jag inte dit utan bensin i tanken. Att påminna mig om att det är bränsle som saknas är viktigt för mej!

   Radera
 4. :( Ja det är det som är så tråkigt med den här typen av utmattning! Att det inte spelar nån roll om det är roliga eller tråkiga saker. Kroppen urskiljer inte. Vi får nog bara resignera inför faktum att så är det. Vi ska aldrig acceptera det, men resignera inför faktum.

  Det är tråkigt men vad göra? Det är synd att man vill så mycket men inte kroppen. Nå hoppas du mår bättre om ett litet tag även om vi vet att bakslagen kommer och går.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, att fajtas emot det faktumet tar alldeles mycket energi och gör oftast bara bakslaget djupare.

   Radera
 5. Oj vad jag känner igen detta! Trodde att jag höll på att bli frisk efter sommaren......då kommer bakslaget! Sorgligt lessamt!
  Birre

  SvaraRadera
  Svar
  1. :-( så tråkigt att höra! Hoppas att du får återhämta dej snart. Välkommen hit!

   Radera
 6. Ja att det är roliga saker som är på tapeten har inget med orken att göra tyvärr.
  Man får begränsa även det roliga...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är ju så, tråkigt nog!
   Välkommen hit!

   Radera
  2. Tack! Du har en kanonbra sida som jag har länkat till om det går bra?
   Du skriver och beskriver så bra!

   Radera
  3. Naturligtvis går det bra att länka! 💙 förlåt det sena svaret!

   Radera

Jag flyttar!

Processen har pågått ett tag - men nu flyttar jag bloggen! Välkommen till  https://livetsbilderblog.wordpress.com Den här bloggen komme...